Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)03:13
18.02.2018
Неделя
54.167.48.192


Онлайн: 25
Гости: 25
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Загадката на гама-лъчите е разкрита

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Загадката на гама-лъчите е разкрита

В Крион, Книга 2, и Крион, Книга 3, ви разказах за необяснима активност на гама-лъчи и цитирах научни доказателства. Защо? На стр. 79 от Крион, Книга 2 (1994) Крион ни каза да следим точно за такава активност като знак за идването на духовната енергия за планетата. "Следете за кратка, много интензивна, необяснима ак­тивност на гама-лъчи."

Години наред научната общност се питаше откъде идваха лъчите. Естествено, науката не откри изведнъж, че идват от Бог (как не!). Вместо това учените се натък­наха на още по-голям парадокс - който подкрепя твър­дението на Крион, че тези мощни енергии идват от големия централен източник.

Науката приема, че теорията за големия взрив (ко­ято Крион обяви за невярна) поставя източника на "въл­ната" на разширяващата се вселена на разстояние 11-12 милиарда светлинни години от планетата. Това, просто казано, е там, където началната материя на произхода на Вселената трябва да се намира и да продължава да се разширява навън.

Изведнъж на 28 февруари 1997 г. италианско-холандският сателит Верро-SАХ неочаквано успя да запише точната позиция на продължило 80 секунди изригване на гама-лъчи. Позицията на изригването е определено като ОК.В 970228 НАСА насочи своята орбитална обсер­ватория за гама-лъчи (ОКО), която провежда Експери­мента с изригванията и преходния източник (ВАТ8Е) към мястото и започва да записва някакво необяснимо за учените явление.

Някои учени казват, че то представлява "най-силни­те изригвания на енергия във Вселената." Астрономът Шри Кулкарни казва: "Въображението ми се вълнува при мисълта какво означава да светиш милиарди, милиарди пъти по-силно от Слънцето." Списание "Сайънтифик Американ", което измерва енергията на удивителната 10 на 51-ва степен ерга, казва, че "източникът трябва да е много далеч, близо до външните краища на видимата вселена. В такъв случай изригванията на гама-лъчи тряб­ва да представляват най-силните експлозии във Вселе­ната."

Учените са най-озадачени от следното:

(1) Източни­кът е по-далеч от всичко наблюдавано някога, но с по-силна енергия от всичко наблюдавано някога. Това било неочаквано. Обикновено енергията, пристигаща от разстояние от 7 до 11 милиарда светлинни години, е изключително слаба (както можете да си представите). Тази енергия е точно обратното.

(2) Тя не съблюдава протокола на обектите, които се отдалечават от нас.

Първото, което астрономите искаха да установят (освен това къде се намира и колко енергия бълва към нас), беше дали източникът на тази енергия действител­но се отдалечава от нас като всичко останало в космоса (предполагаемото доказателство на големия взрив). Това обикновено се прави със спектрометрия, измерване на "червената промяна", Преди да ви кажа какво са открили, искам да ви напомня какво каза Крион (отново в края на този раздел). Тази енергия е космическа и е част от духовната система за доставки. Не са и трябвали 11 милиарда години, за да стигне тук. Всичко става за миг (вижте следващия раздел от настоящата глава) и не си отива от нас. Ето какво пише "Сайънтифик Американ" за червената промяна: "От такова разстояние изригва­нията трябва да показват въздействията на разширява­нето на Вселената. Най-далечните галактики се отдале­чават от Земята с голяма скорост; знаем това, защото излъчваната от тях светлина преминава към по-ниски или по-червени честоти. По същия начин изригванията на гама лъчи също трябва да показват "почервеняване", както и по-голяма продължителност. За съжаление ВАТ8Е не засича в спектъра на гама-лъчите ярки или тъмни линии, характеризиращи специфичните елемен­ти, чието разположение би издало преминаване към червеното."

Охо! Май не се вписва в очаквания модел. Има още едно усложнение. Астрономите са посегнали към тяхна­та космическа физика, опитвайки се да създадат хипоте­тични модели за същността на процеса. "Сайънтифик Американ" ни обяснява, че тези теории са различни, но най-убедителната е за "космическа катастрофа" с огнено кълбо. Споменава се за колапс на бинарна звездна сис­тема, както и за бели джуджета, които се сблъскват с черни дупки (питам се дали Снежанка е в течение на цялата работа?).

"Само че има известни съмнения, понеже бинарният колапс не обяснява някои трайни изригвания. Миналата година, например, ВАТ8Е засече изригване, което про­дължи 1100 секунди и се повтори два дни по-късно."

Е, приятели, загадката продължава. Дали науката някога ще признае духовните аспекти на това физическо свойство? Едва ли, но колкото повече научават за него, толкова повече то ще потвърждава информацията на Крион какво да се търси, която беше дадена през 1994 г.: че тази голяма енергия е от съзидателния Източник и че е по-могъща от всичко, което сме виждали някога, и че доставя в реално "сегашно" време и нейната същност е ЛЮБОВТА!

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 711 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.167.48.192          Неделя          18.02.2018, 03:13