Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



21:29
18.04.2024
Четвъртък
3.145.186.173


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Рибарят Филип

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Рибарят Филип

Сега искаме да ви разкажем за рибаря Филип. Фи­лип не живеел на този континент, но неговата история е истинска. Още от съвсем малък Филип искал да стане рибар. Защото донесъл в този живот наследството от много, много рибарски животи. Животи наред той бил рибар, общувал с групите рибари наоколо и познавал тънкостите на занаята. Когато бил малък, той обичал да ходи на брега и да се върти край старите рибари. Научил се да завързва всички възли и нямал равен. Интуитивно усещал кое е най-подходящото време за риболов. Ин­туитивно усещал какво да направи и кога да го направи, за да изтегли мрежата пълна. Но виждате ли, баща му бил заможен човек, при това юрист. Той не искал синът му да стане рибар, защото макар двамата да не го съзнавали, те имали споразумение от другата страна, според което бащата трябвало да изпълни тази мисия. Бащата се ядосвал, че Филип искал да стане прост рибар, защото той имал за него далеч по-амбициозни планове.

И така, той откъснал Филип от крайбрежието, завел го във вътрешността на страната и го записал да учи право. Така Филип станал юрист, при това много добър. С течение на времето заобичал правото. Понякога си мислел за риболова, но го превърнал в свое хоби. Често излизал в морето с лодката, която си бил купил. Така за един-два дни замирисвал на рибар.

След време Филип постъпил на работа в съдебната палата на своята страна, където също преуспявал. Защо­то бил честен и последователен. Бил израснал сред рибари! Обичал природата и нейните създания, обичал самата Земя. Филип прилагал своята мъдрост в работа­та си и станал важен човек в страната си, издигайки се до ръководна позиция. Народът го обичал. По някакъв начин Филип им приличал на обикновен рибар и това им харесвало.

Така разбирате, че ако не бил баща му, наследството от миналите животи на Филип можело да го задържи край морето като рибар. Защото мисията на бащата била да възпита Филип за мъдър държавник и той се справил блестящо. Мисията на Филип била да използва качест­вата на рибаря и да ги приложи в управлението на народа. Филип и баща му имали общ астрален план; той се наричал "карма" и двамата го изпълнили идеално.

Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 799 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.145.186.173          Четвъртък          18.04.2024, 21:29