По-бързо от скоростта на светлината? » Книга 6: Партньорство с Бог
    Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSSНачало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Речник


21:58
01.03.2017
Сряда
50.16.120.143


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » По-бързо от скоростта на светлината?

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

По-бързо от скоростта на светлината?

Как е възможно енергията или нещо друго да пътува по-бързо от скоростта на светлината? Скоростта на светлината се смята за абсолютната, универсална горна граница на скоростта. Нищо, което може да се наблю­дава с нашите научни разбирания, не може да се движи по-бързо от светлинните вълни (или светлинните части­ци).

В Крион, Книга II (отново през 1994), Крион ни намекна някои неща за физиката, явления за измерване, които се движат по-бързо от светлината. Всъщност, Крион го нарече мигновено общуване и го описа като основата на духовното общуване. Надявам се, че "вклю­чвате" това в последните няколко страници, тъй като всичко е свързано. Ето какво каза Крион.

Посланието на Крион за "близнаците" от 1994 г.

"Предстои да откриете нови частици. Един от най-интересните моменти ще бъде когато откриете близна­ците.

Скрито в общия атомен строеж има нещо, което ще ви удиви във висша степен, нарушавайки всички закони на времето и пространството. Близнаците са двойка атомни частици, които винаги са свързани помежду си и винаги се срещат по двойки - стимулирани правилно, те винаги ще се движат заедно в двойка. Когато започ­нете да ги раздалечавате заради някой експеримент, те ще продължат да се движат по един и същ начин. Неза­висимо на какво разстояние ги раздалечите, те ще про­дължат да се движат в синхрон... Ако енергията на едната се конвертира, другата ще направи същото...

Това мигновено общуване между частиците на двойката лежи в основата на комуникацията на всички универсални духовни създания във Вселената."

През месец юли, 1997 г. един текущ експеримент в университета в Женева, Швейцария, изследващ (пред­ставете си) криптологията, прави забележителното отк­ритие на качеството, за което ни предупреждава Крион! По-долу е поместена статията, която описва експери­мента. Сравнете я с информацията на Крион. Междув­ременно трябва да знаете, че тя беше дадена първо на шведски, после преведена на френски, а след това сва­лена от интернет и преведена на английски! Много бла­годаря на Ив Видал, че намери тази информация и я преведе на английски!


Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 603 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   50.16.120.143          Сряда          01.03.2017, 21:58