Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:20
20.01.2018
Събота
54.226.41.91


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Извисяването

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Извисяването

Тази вечер искаме да говорим за нещо, което досега почти не сме споменавали. Даваме ви информацията с любов, защото засяга нещо, за което вече сте чували. По този въпрос си има специалисти. Говорим за извисява­нето.

За да разберете напълно какво включва новата па­радигма на извисяването трябва отново да изброим накратко инструментите на Духа, в отговор на онова, което сте постигнали на тази планета. Някои от вас са съвсем наясно със смисъла на събитието, което нарича­те 11:11. Но в резюме, тогава беше даден кодът за вас и вашата биология - на клетъчното ви ниво, който казва­ше, "Позволява ви се като човешки същества да поемете пълната вибрация на вашата същност и да продължите нагоре." Този код беше магнитен и се даде на цялото човечество. Защото Духът почита тази планета! И възп­риема всички ви с еднаква любов.

После на 12:12 се случи нещо удивително. Някои от вас може би знаят, защото вече сме говорили по този въпрос. Засягали сме факта, че на 12:12 беше дадено позволението съдържателите на тази планета да се из­теглят. Така започна процесът, при който цялата плане­та се предаде в ръцете на човечеството. Ще се опитам да обясня. Енергийното равновесие на планетата винаги е било едно и също, но вибрационното ниво се променя. Това са различни и съвършено независими величини. Но енергийното ниво трябва да се поддържа еднакво, за да може да действа магнитната мрежа. Така че имате съ­държатели, които поддържаха енергията в хода на веко­вете, а на Земята идваха все повече и повече хора. Но дори при пет милиарда човешки същества на планетата пак трябваше да има съдържатели - великите майстори-съдържатели, които са тук още от изнамирането на планетата. Те трябваше да стоят, за да поддържат съот­ветното енергийно ниво. 12:12 беше велик момент, защо­то им позволи да си тръгнат и предаде енергийното равновесие в ръцете на човечеството. В този момент хората "поеха щафетата". 11:11 им даде позволение да поемат енергията и те го направиха. Затова при преда­ването на щафетата и през месеците след 12:12 ние поискахме поне 144,000 човешки същества да приемат статута на извисяването. Статутът на извисяването е разрешението човек да поеме цялата енергия на своята вибрация, докато се намира на тази планета в биологич­ната си форма. Това е трудна работа и понеже повечето обитатели на вашия континент не са готови да го напра­вят, много от тези 144,000 човека, които приеха предиз­викателството, са от друг континент. Това не е мерило за вашето просветление, нито присъда. Просто е факт. Защото хората, които го направиха, бяха обучени и зна­еха как. Те разбираха механизмите и затова бяха готови.

Тогава какво представлява статутът на извисяване? Позволението е дадено, но какво означава това? Ето отговорът на този въпрос: съвсем простичко, докато в миналото думата извисяване означаваше "някой, който е починал и се е издигнал на небето", сега означава нещо съвсем различно. А именно мярка за вибрацията на просветлението, чрез която биологичният човек е спосо­бен да поеме цялата вибрация и енергия на своята същ­ност!

Това не може да стане изведнъж и не е за всеки. Казваме ви го с голяма предпазливост. Казваме: "Онези, които избират да го направят, трябва да са подготвени." Пътят е труден. Често трябва да се извърви в самота, стъпка по стъпка и не е за всеки. В никакъв случай! Но искаме всички да сте информирани за него, защото това е прекрасен нов дар.

Стъпките на извисяването са били посочени, изуче­ни и са налице. Специалистите, които са канализирали тази информация, са я направили достъпна за прочит. Процесът е сложен и всеки трябва сам са реши дали да поеме към него. Възможно е някой ден да се озовете едва на третия или четвъртия етап - неспособни да продъл­жите. Но ви уверяваме, че никой няма да ви осъди. Това не е въпрос на провал. Призоваваме ви да поемете по стъпките и да видите дали ви харесва. Защото всяка стъпка повишава вибрацията ви и повишава вибрацията на планетата. Същевременно това е прекрасен път, по който да поемете, а вие сами ще намерите вярното си ниво. Ако стигнете едва до трето ниво, не се притесня­вайте, защото там ви е мястото. Ако някой избере да извърви целия път, това е велико пътуване!

Какви са атрибутите на извисения човек, ще попитате вие? Ще ви кажа. Няма да имате затруднения да разпозна­ете човека със статут на извисяване. Някои от вас вече знаят за Аватара, който не е на този континент. Това е пример за статут на извисяване. Изненадани ли сте? Вие лично готови ли сте за него? Това е всичко: разрешение да поемете цялостната си същност. Ако опитате да направите това в момента, просто ще изгорите, защото вибрацион­ното ниво на вашата биология е много, много по-ниско от нужното за този нов статут. Това обяснява необходимост­та от обучение и последователни стъпки; както и от време и посвещаване. Защото всичките тези неща използват механиката на вашето клетъчно тяло, използват инстру­ментите, които ви бяха дадени на 11:11 - позволението да се подмладявате, позволението да растете.

Що се отнася до здравословните упражнения за вашата биология, трябва да знаете, че пренебрегвате една много важна област. Това е органът зад гръдната кост, който наричате тимусна жлеза. Тя е седалището на подмладяването. Съ-творете здравето от нея. Не се изненадвайте, ако порасне, защото тя е част от тайната на извисяването. Вашата биология трябва да съдейства на­пълно в този процес. Някои от вас са чували за Меркаба. Може би ще кажете: "Какво е това Меркаба?" Думата е ваша; не е наша. Но е достатъчно да кажем, че тук става дума за "енергийна обвивка". Тя съдържа цялата ви енергия. Прилича на кожата на тялото ви, но е нещо много повече.

В историята сте виждали Меркаба само няколко пъти. Напоследък започва да се наблюдава по-често и се бърка с космически кораби. Защото пророк Илия призовал своята Меркаба в полето; тя сияела и вие сте видели колела в колелата. Видели сте цветовете и сте наблюдавали великолепното му извисяване. Това е било Меркаба. Всеки един от вас, когато не сте тук, е толкова красив, с цветове и вибрации, звуци и форми, вплетени в Меркаба, неща, които сега просто не сте в състояние да видите или чуете. Защото Меркаба притежава далеч повече измерения и просто не мога да ви обясня какво съдържа. В миналото сме ви казвали, че Меркаба има цветни пояси, които показват на останалите създания във вселената къде сте били и какво сте постигнали. И сме ви разказвали за голямата тържествена зала, където получавате вашите нови цветове за съществуването си като човек на планетата Земя. Защото вие предприемате чудно пътешествие. Всички, които седят тук тази вечер (и четат тези редове), притежават много цветни пояси заради многобройните си инкарнации тук. Смешното е, че макар да сте тук само веднъж и сте обградени от хора, които уж не познавате, на практика те са ваши роднини! Те са част от вашата кармична група - братя, сестри, майки, бащи: толкова много неща са се случвали между вас, а сега се разминавате като непознати. Това е чудесно потвърждение на воала, който ви пречи да видите исти­ната, защото узнаете ли за тези неща, незабавно ще си тръгнете оттук.

О, скъпи мои, ние ви почитаме за това! Да вървите по планетата и да учите, без да знаете кои сте. Поглеж­даме ви и казваме на онези около нас, "Те дойдоха доброволно*', защото ви обичаме, Меркаба говори на език, който всички създания чуват, виждат, усещат и разбират. Така че Меркаба не е само вашата обвивка, но и вашият език. Меркаба е енергията, която ви позволява да се придвижвате от едно място на друго. Когато се придвижвате от едно място на друго във вселената, това става почти мигновено, но за целта вашата Меркаба променя формата си. И макар да не смятаме да се впускаме в научни подробности, знайте, че тази инфор­мация вече е била канализирана. Потърсете я, защото вашата Меркаба променя формата! Формите в Меркаба са чиста наука, А това е много смешно, скъпи мои: че вашето общество е избрало да отдели духовното от физическото и от онези, които се занимават с математи­ка, геометрия и физика.

Ако можехте да видите Меркаба, щяхте да разберете веднага, че връзката е цялостна и неделима, защото Меркаба е съставена от геометрия, изпраща ви право при вашата 12-тична система. Смята се, че всички фиг­ури са математически делими на 6 и това си има своето обяснение - но вие все още не сте го прозрели. Затова говорим за Меркаба като нещо величествено и славно. Всеки един от вас я притежава. Но не може да се прояви на тази планета, защото ще изпепели биологията ви. Просто енергията е прекалено голяма. Но все пак вие можете да работите върху вашата Меркаба, защото тя съществува в астрала. Част от стъпките на извисяването целят да работите върху нея и да я свържете с вашата биология.

Казахме достатъчно за момента, затова само ще повторим, че тези стъпки не са за всеки. Уважаваме ви заради всичките ви процеси и каквито и стъпки да предприемете, те са най-подходящите за вас. Някой сигурно ще попита: "Как да разбера дали да опитам?" А ние ви казваме: елиминирайте всяка мисъл какво очаква от вас Духът, и я заменете с тази какво вие трябва да направите за себе си. Виждате ли, вие сте частица от Бог и вашият договор лежи пред вас; думите са написани от собстве­ната ви ръка и гласят, "Затова съм тук." Потърсете този договор. Съ-творете вашия договор и поискайте да се осъществи. Това е интуитивен процес. Скоро ще се вър­нем на тази тема.

Дори в момента протича изцеление и някои от вас усещат топлината му. А ние ви казваме: "Не се страху­вайте", защото топлината говори за любов и светлина. Казахме ли ви, че по отношение на светлината Меркаба носи своя собствена? Че където е Меркаба, там има светлина? Това ви превръща в създания от светлина! Приемете я. Ако в момента тук има топлина, не се страхувайте от нея, защото тя е любовта на Бог във вашата биология.


Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 888 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.226.41.91          Събота          20.01.2018, 05:20