Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)05:18
20.01.2018
Събота
54.226.41.91


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Отговорността

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Отговорността

Сега искаме да се спрем на въпроса за вашата отговорност като човешки същества, когато приемате импланта. Много пъти сме искали да ви говорим за тези неща и сега вибрацията е подходяща. В ченълингите и текстовете моят партньор ви е обяснил какво представ­лява имплантът. Всичко казано досега отговаря на исти­ната. Но вие трябва да осъзнаете следното: пак повтаря­ме, че имплантът е вашият "набор от инструменти". Онези от вас, които са избрали да приемат даровете на Духа, трябва да са взели импланта. Онези, които са казали: "Не знам какво ще се случи отсега нататък, но каквото ми е отредено, Господи, приемам го", са приели импланта. Защото вие сте поискали дара и той лежи пред вас. Сега трябва да го използвате.

Позволете ми да изброя какви трябва да бъдат вашите действия. Не бива да приемете импланта и да продължите да чакате Духът да направи нещо, защото нищо няма да се случи в живота ви. Ще си седите с инструментите в чекмеджето, а то ще остане затворено. Време е да го отворите! Използвайте инструментите и направете следните неща.

1. Първо, пак споменаваме вашата биология. Гово­рили сме за статута на извисяването и факта, че вашата биология трябва да се извиси в отговор на съзнанието ви. Виждате ли, това няма да стане автоматично. Така че първото действие е: започнете да съчетавате вашата биология с ума си. Сетивата на всеки един от вас са съсредоточени в главата. Там виждате и там чувате. Там общувате, миришете и вкусвате. Там са съсредоточени всички центрове на уюта и удоволствието. Така че, скъпи мои, духовността ви също е там. И макар често да говорим за сърцето, именно главата и мозъкът ви усе­щат онова съзнание, което вие наричате просветление.

Много от вас поглеждат телата и физиката си, пог­леждат частите на тялото и казват: "Главата ме боли; искам да ми мине. Кракът ми се схваща." Е, ние вече подложихме моя партньор на това и сега той ви говори чрез преводите на Крион с пълното съзнание за него. Защото е време да впрегнете вашата биология в прос­ветлението ви! Когато говорите за вашето тяло, говорете за него като "НИЕ". Защото биологията на пръста на крака ви и клетките там трябва да узнаят за вашите съзнателни просветлени решения.

Освен това в тази Нова епоха пак ви казваме да внимавате какви храни поемате и каква енергийна рабо­та вършите... трябва да поздравявате тези неща, преди да ги допуснете във вашата биология. Това, скъпи мои, означава, че трябва да имате церемония за тези неща, макар и кратка. Това може да ви изглежда странно, но е вярно. Защото нещата, които вкарвате на вашето клетъч­но ниво и в "Ние-то" на вашата биология трябва да бъдат приветствани. Вие трябва да дадете на вашата биология позволението те да подействат! Защото ако поискате изцеление и използвате веществата и енергията за тази цел, веществата и енергията нямат представа къде оти­ват или какво трябва да направят. Ако ги поздравите предварително, вече им говорите. Ще настъпи свързване и здрависване, и споразумение в любов. Да, тези неща звучат много странно на някои от вас, но ще се убедите в истинността им, когато видите резултатите. Първата крачка е да свържете вашата биология с духа ви и да мислите за нея като за част от ума ви. Възприемайте всички части като едно цяло, защото това е единстве­ният начин, по който вибрациите могат да се повишат до нивото на инструментите на импланта.

2. Следващата стъпка, вероятно една от най-важни­те, е онова, което вие наричате психика, а ние наричаме "нагласата на мира". Позволете да обясня. Толкова мно­го хора казват: "Приех импланта и чух да говорите за вътрешния мир, който може да донесе, и за промените в посоката на живота ми. Само че всичко наоколо ми носи дискомфорт. Всичко наоколо ме дразни и спъва и ме подтиква да реагирам. Не изпитвам душевен мир." Точно това трябва да промените: душевният мир е ес­тествено възникващо следствие на импланта и тъкмо него вашата биология постепенно ще изтълкува като здраве. Е, как да постигнете този мир? Казваме ви, че ключът към душевния мир са вашите детски спомени. О, скъпи мои, по този въпрос може да се каже толкова много!

Сигурно си спомняте, че когато сте били дете, не сте имали почти никакви тревоги. Нещата, за които сте мислили, са били от ден за ден. Какво ще се случи през следващия час, какво да очаквате. Помните ли утехата на мисълта, че няма проблем, който майка ви да не може да разреши? Защото майката може да направи всичко, да се погрижи за всичко. Никога не ви е занимавал въпросът къде ще спите или какво ще ядете, защото на този континент повечето от вас са израснали в мирна среда. Затова ви казваме, че съзнанието и нагласата на малкото дете са ключът към вътрешния мир. Именно откриването на детето във всеки един от вас е ключът към вашия истински мир.

Може би си мислите, "Това е хубава информация, но как да го постигна?" Съ-творете го! Ако искате да сте във връзка с детето във вас, можете да я установите веднага, защото на планетата има помощници, дошли специално за тази цел. Те са тук с любов, за да ви покажат пътя към детето във вас - да ви помогнат да преодолеете гнева и страховете, и неудовлетворението и да стигнете до детето. Затова ние подкрепяме онези, които са се посветили на тази мисия в момента. Давате ли си сметка, че не случайно на Земята има толкова много помощни­ци? Те са тук като "първата вълна", както се изразява моят партньор, за да помагат на човечеството. Детето във вас - потърсете го и вижте какво се случва с мира в живота ви. Защото истинският вътрешен мир е състоя­ние, при което всичко, което ви е тревожило в миналото, престава да ви измъчва. Индивидите, които са имали карма с вас, изваждали са ви от кожата ви и са предиз­виквали реакция от ваша страна, сега няма да ви правят никакво впечатление! И също както в притчата за катра­нената яма, която ви разказахме (Крион, Книга II), окол­ните ще започнат да се променят покрай собствения ви мир. Защото когато кармата с околните се неутрализира, те просто престават да се опитват да я възобновят. Много от тях ще излязат от живота ви, а вие ще се питате как е възможно това? Пак повтаряме, понеже промяната на един се отразява на много. Така че, ако има някакъв подход на покръстване към Новата епоха, той се заклю­чава в индивидуалната промяна: Съ-творявайте за себе си. Оставете околните да ви наблюдават и да се проме­нят в съответствие с вас.

3. Следващата отличителна черта на действието е самото съ-творяване. То е ваше задължение. Вие сте длъжни да сключите договор със себе си да започнете да съ-творявате онова, което ви е нужно в живота. Мно­зина от вас ще кажат: "Какво е това? Нямам представа какво трябва да правя." Трябва да правите онова, което сте поели ангажимент да направите. Това, което е ваша­та страст! Тя е вашият договор. Вашата интуиция. Вече знаете какво е, но казвате, "Нямам представа какво е." Добре, но притежавате силата да съ-творявате, затова направете следното. Всеки ден изричайте гласно: "В името на Духа, съ-творявам способността да осъществя моя договор, какъвто и да е той. Съ-творявам в името на Духа да открия блаженото място на тази планета, където съм се споразумял да бъда." Това е най-доброто начало.

Е, скъпи мои, вече сме споменавали, че през Новата епоха нещата няма да се случват както преди. Повечето от вас са свикнали да планират бъдещето. Повечето от вас казват: "Зная, че вървя по този път, но зная, че там някъде има кръстопът. И когато стигна до него, искам да зная накъде да поема." И днес някои от вас виждат кръстопътя в далечината и вместо да изтичат към него и да прочетат пътните знаци, поставени от Духа, те спират! Сядат и казват: "Няма да продължа, докато не разбера какво пише на знаците... за да мога да начертая план." Тук стигаме до вярата, нали? Затова ви казваме, че трябва да поемете към кръстопътя в пълен мир, съ-творявайки по целия път, за да знаете къде са поставени пътните знаци. Тогава те ще гласят: "Ние знаем кой си! Тук завий надясно." и правил­ният път буквално ще засияе пред вас, за да не го пропуснете. Именно съ-творяването придава енергия на пътните знаци! Използвайте този дар!

4. Следващият атрибут е, че ви приканваме да отк­риете новото познание. Новото знание може да не дойде при вас чрез контактьор или книга; може да изскочи от ума ви. На онези, които се занимават с лечение на хора, казваме: "Вие сте готови за това ново знание за лечебни­те методи." Но вие може да попитате: "Е, кои са те?" Ние отговаряме: "Ще разберете, когато ги получите." Неза­висимо каква е специалността ви, скъпи мои, уверяваме ви, че има нови методи, които ще дадат много по-добри резултати. Опитайте ги. Колкото и странни да ви се струват, опитайте ги. Защото ще установите, че дори някои от най-великите учители, преподавали стотици години, не са имали това познание. А когато получите тези методи и се уверите в резултатите, приканваме ви да ги споделите с другите, вместо да ги пазите само за себе си. Те не са само за вас. Може да сте се родили в този момент с едничката мисия да получите ново знание в дадена област и да го направите достояние на човечес­твото! Човек никога не знае.

Затова ви молим и призоваваме да приемете новото знание. Как да го направите? Лесно е. "Съ-творявам в името на Духа новото познание да дойде при мен, за да го получа в чиста любов и да го използвам за благото на човечеството." Отново чрез съ-творяване.


Лий Каръл
Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 664 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/2
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.226.41.91          Събота          20.01.2018, 05:18