Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



01:48
19.04.2024
Петък
52.14.126.74


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Ядрените отпадъци

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ядрените отпадъци

Начело на моя "списък с желанията" по отношения предсказанията и прогнозите на Крион е въпросът как да се освободим от ядрените отпадъци. Крион говори за това в Книга II в отговор на въпрос от главата за науката.

Въпрос: В предишните послания казахте, че нашите ядрени отпадъци са една от най-големите опаснос­ти понастоящем. Те изглеждат неунищожими и веч­но летливи! Какво можем да направим по въпроса?

Отговор: Истинският отговор на въпроса трябва да е очевиден. Тези вещества трябва да бъдат неутра­лизирани. Говорих за това в предишните ченълинги, но сега ще бъда по-изчерпателен. Съществуват много начини за неутрализирането на ядрените отпадъ­ци, но сега вашата технология разполага с един прост и достъпен начин. Трябва незабавно да се обърнете към земната биология! Обърнете се към микроорганизмите, за които знаете, че са в състоя­ние да поглъщат тези активни вещества и да ги обезвреждат. Развийте ги с помощта на вашата нау­ка, за да увеличите числеността и ефективността им, и ги оставете да изядат отпадъците!

Със задоволство искам да споделя, че вече се рабо­ти по това на пръв поглед чудодейно решение на проб­лема с ядрените отпадъци! Научих, че няколко активни, водещи компании развиват микроорганизми за всички видове отпадъци на планетата. Технологията се нарича "биорешение". В общи линии представлява преработва­не на токсично заразените вещества чрез специално отглеждани микроби, в комбинация с кислород. Вече са постигнати резултати в превръщането на силно замър­сена почва в плодородна, без никакви опасни отпадъчни химични вещества. Освен това започва да се прилага с успех при мазутни петна и други причинени от човека катастрофи. Идеята е страхотна и много агресивна като подход. Тези компании накърняват интересите на гиган­тските химически концерни, естествено, които са в биз­неса от десетилетия, така че в бъдеще се задава голяма маркетингова битка.

Но най-много ме развълнува една статия в "Сайънс Нюз", брой 150, стр. 42 от юли 1996. Изглежда, че "Дюпон" и "Ексън" провеждат експерименти с някакви рас­тения в околностите на Чернобил, за да очистят радио­активните цезий 137 и стронций 90! Точно така... специ­ално отглеждани растения очистват ядрените отпадъци във водата. Цитирам: "Провеждаме изпитания с различ­ни растения, за да видим дали ще могат да свършат част от мръсната работа в очистването на такива замърсители като радиоактивни материали, олово, селен и мазут." Май става точно така, както предложи Крион.

Между другото, някои от вас искаха да научат кой е градът с буквата "X", за който говори Крион в Книга II. Това градче се посочва като основно място за евентуал­на катастрофа с ядрени отпадъци. Малко след издаване­то на Книга II ние като че ли го идентифицирахме в северозападната част на САЩ. Това е Ханфорд в щата Вашингтон.

Лий Каръл

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 953 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   52.14.126.74          Петък          19.04.2024, 01:48