Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



12:57
23.04.2024
Вторник
52.14.8.34


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Ченълинг на живо "Изненадата от Седона"

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Ченълинг на живо "Изненадата от Седона"

18 МАРТ 1995

Към този ченълинг на живо са добавени някои думи и разсъждения в името на яснотата и разбираемостта на предаденото.

Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба! Паузата преди този поздрав беше за теб, партньоре мой, нали, защото ти знаеш, че аз нямам търпение да заговоря на хората през теб. О, скъпи мои, някои от вас са изпъл­нени с такова недоверие! Въпреки това ви уважаваме и обичаме. Защото на вас ви е трудно да повярвате, че може да има подобно нещо... послания от другата страна на воала, послания от Бог. Двойствеността е силна и не ви позволява да видите Божествената същност, която се намира във всеки един от вас. Защото ако можехте да я видите, общуването щеше да е мигновено и нямаше да налага изпитанието на тазвечерния ченълинг. Казвали сме ви това много пъти и пак ще повторим, когато свикнете с гласа на моя партньор и свикнете със силата, която стои пред вас, представлявана от третия език, от който ви се превежда. Защото ние изпълваме тази зала не само с любов, но и със съществата от групата на Крион, които стоят сред вас между редовете, зад и пред вас, и ви обгръщат с думите: "О, скъпи мои, ние ви познаваме лично!"

Вие сте тук по предварителна уговорка. За някои от вас това е очевидно. За други не толкова. Всеки един от вас е с уговорката да седи на този стол тук и сега, да чува думите на Духа и да усеща енергията на любовта от централния източник. А причината за мотивацията да сте тук, за да приемете тази енергия, е защото това е енергията от дома. Вие резонирате на нея и копнеете за нея, и я помните. Затова казвам с огромно уважение, че тази вечер залата е изпълнена с потенциал за житейска промяна. Точно това е причината да сте тук, естествено!

Може да ви се стори странно, че Магнитният майс­тор идва при вас да излекува сърцата ви и да ви даде информация за любовта. Но такова е предназначението на енергията на Крион на тази планета. При вас ще дойдат и други с по-специфична информация за родос­ловието, историята и бъдещите събития, но Крион е тук, за да ви даде знания и да ви призове да почувствате какво е да бъдеш частица от Бог, от големия Централен източ­ник. Сега, скъпи мои, следва дискусия за вселената.

Преди да продължим, искаме да ви кажем някои неща за вашата област (тоест Седона, щата Аризона). Защото тук има много, които не живеят в този район, и сигурно ще им бъде интересно. Някои от вас са съвсем наясно какво ще кажем, защото се намирате в центъра на спирала. Не се подвеждайте... спиралата не е портал. Порталите на новата енергия и на Новата Епоха са поставени високо и са статични. Тоест, те не се движат. Изградени са и подготвени на места, за които вече сме ви разказвали, и ще служат като комуникационни порта­ли между вас и галактиката. На тази планета наистина има библиотеки. Това място не е една от тях, а е вихър. Нещо подобно на вихрушка в небето или на водовъртеж във водата. Тоест, на това място има огромна енергия, която се върти в посока на часовниковата стрелка.

Сигурно ще ви е интересно да знаете, че в страната, която наричате Перу, има същата спирала-близнак над едно голямо планинско езеро. Тя съответства на тази тук и се върти в обратна посока. Както във водовъртеж, ска­лите около него улавят енергията, тъй като са на пътя на водата. Около тях се натрупва енергия, както се образуват въртопите и теченията около камъните в бърз планински поток. Спиралата, в която седите сега, не е нова, скъпи мои, така че не я бъркайте с Новата Епоха. Защото хората, обитавали това място преди хиляда години, са познавали същите енергийни аномалии, които усещате днес. И ако потърсите техните писания и рисунки, ще научите много. Защото тогава са се случвали същите междуизмерни яв­ления. Така че феноменът не е нов, а отколешен.

Докато енергията се завихря и натрупва край скали­те, и те се променят. Защото се поляризират с полепва­щата по тях енергия. Това е документирано през векове­те и вие разполагате с информация от много източници за спецификата на всяка голяма скала. Защото поляри­зирането на скалите често съответства на положителни, отрицателни, мъжки и женски чувства, различни усеща­ния за различните места в зависимост от големината на скалата и силата на вихъра.

Ето нещо, което може би не знаете. В зависимост от големината на скалите, ръбове, които получават енерги­ята, и ръбове, които са от другата страна на получава­щите, съдържат различно количество енергия. Начинът, по който се чувствате, зависи от коя страна се намирате. В енергията протичат най-различни неща заради завихреното движение. Да поговорим най-напред за въздейс­твието върху човешките същества. Тези от вас, които са тук за кратко, ще се почувстват заредени с енергия, защото тя непрестанно се движи. Това не е характерно за енергията на останалите места по планетата.

Енергията на тази спирала има център подобно на ураган, неутрална точка в средата. Хората, които живеят тук, са наясно, че тук важи същото правило като при душа - макар да ви зарежда с енергия, не е разумно да стоите цял живот под него. Освен това има още един ефект. Не се отразява добре на сговорчивостта (смях)! Всъщност, вие вече го знаете; повечето хора в района живеят сами, вместо по двойки! Онези, които живеят в неутралната точка в центъра, не са подвластни на тази особеност, но заради моите промени в мрежата центъ­рът се измества леко на северозапад. Не би трябвало да ви се отрази, понеже вече сте се аклиматизирали. Свик­нали сте, защото такава е човешката природа.

Сега да поговорим за въздействието на междуизмерното ниво. Защото както показват рисунките на древ­ните хора, тази област е изпълнена с пътешественици, макар и не от типа на Новата Епоха, които очаквате. Центърът на вихъра привлича посетители, понеже маг­нитното му поле е слабо и приканва към пътуване между измеренията, а пътешественикът между измеренията може да влезе в спиралата през центъра. Понякога виж­дате тези създания като космически кораби. Мислите ги за кораби заради големината им, макар че всъщност повечето не са по-големи от вас, видими само в спектъ­ра, към който сте чувствителни. Понякога ви се струва, че ги виждате как потъват в Земята, вдън земя! Затова някои от вас погрешно смятат, че корабите са се призе­мили и са се заровили в земята. Всъщност наблюдавате само пристигането и заминаването на междуизмерно създание, което посещава изконната енергия на Земята през една от няколкото неутрални точки във вихъра. Тук кипи трескава дейност, но остава неразбрана за вас, тъй като имате работа с посетители, които не споделят ва­шите времеви атрибути или уроците ви. Затова остават толкова неуловими.

Ще ви бъде интересно да научите това. Казвали сме ви, че през Новата Епоха ще се срещнете със съседите ви. Някои смятат, че срещата ще се състои точно тук (в Седона). С риск да ви разочароваме, знайте, че на този етап това не е най-подходящото място за срещата. За­щото в хода на хилядолетията е имало толкова много идвания и заминавания, че наличната интензивна енер­гия няма да е удобна за новата дейност. В момента идеалното място за тази нова дейност е в страната, която наричате Мексико. Това може да се промени в рамките на следващите осем години. Но това не е нищо ново за хората, които живеят тук. Те познават енергиите, които се завихрят наоколо и зареждат посетителите.

Сега искаме да поговорим за някои универсални неща, като нарочно изчаквахме тази енергия в центъра на спиралата (семинарът се провежда на летище "Меса" в Седона). Защото сега ще канализирам научна инфор­мация. Изчаквахме досега по ред причини. Надявахме се, скъпи партньоре, да приемеш поканата да дойдеш тук и понеже ти го направи, те уважаваме за присъстви­ето ти на "блаженото място" в точното време. Предуп­реждаваме те, че транскрибираш всички тези думи за публикуване. Защото дори докато ти говорим сега, други вече четат тези думи. Ти сигурно ще попиташ: "Как е възможно да четат тези думи? Те се канализират тази вечер устно, а преводът и транскрипцията дори не са готови... всъщност, ти още не си ми дал информацията!" А ние ти казваме, че в сега няма бъдеще и няма минало. Времето е универсално, така стоят нещата. Миналото и бъдещето са създадени специално за вас. Тези думи се четат в същия момент, в който ги изговаряш. Сигурно е малко объркващо, но с течение на времето ще ти стане по-ясно. Хората, които четат това послание сега, ще имат по-вярна представа за иронията на времето от вас, които го слушате.

Най-голямата ирония на атрибута време е начинът, по който възприемате себе си. Универсалното време е съвършено различно от вашето. Като казваме, "Така стоят нещата", имаме предвид, че ние представляваме "нормалното състояние" на механизмите във вселената. Това означава, скъпи мои, че атрибутите на вашето земно време не са нормални и се различават от тези на останалата Вселена. Вие обаче сте склонни да възприе­мате земните атрибути като нормални и се опитвате да прилагате вашата илюзия за "нормалност" към нас в търсенето си на научни отговори! Това е все едно птици в кафез да се опитват да проумеят как тяхната клетка важи за света, който ги заобикаля... те са убедени, че всички птици живеят в кафези, понеже такъв е редът на нещата. Представете си колко ви пречи това да откриете как всъщност стават нещата.

Сега ще говорим с прости думи, така че всички да ни разберат. Вие сте чиста светлина. Светлината е чиста наука. Така че на клетъчно ниво разбирате всичко. Някои от тези истини ще резонират в клетъчната ви информа­ция и вие ще си кажете, "Това го помня!" Някои от вас ще се смутят, понеже все още не сте готови да преоткриете онова, което вече знаете.

Говорим за вашия възглед за космоса, защото сега космологията се превръща в наука. И макар през цялата история на човечеството да е била само теория, сега вие започвате да наблюдавате механизмите й от първа ръка. Време е да ви просветлим по отношение на онова, което виждате.

Ще ви върна преди 300 години в страната, която наричате Италия, където един велик учен лежи в затвора, 300 години не са чак толкова отдавна, но ученият е зад решетките, понеже е имал дързостта да заяви, че Земята се върти около Слънцето. Говорим за Галилео, който публикувал черно на бяло, че споделя възгледите на Коперник. Съгласил се, че математиката не навежда на мисълта, че вселената се върти около вашата планета. По онова време, скъпи мои, съществувала интересно триединство от енергия. То се състояло от държавата, религията и науката, които били слети в едно цяло. Имало си причини за това, защото човешката интуиция го подсказвала. Така трябвало да бъде, но като се вгледа­ме в историята, ще видим, че хората нямали полза от това.

Причината да е интуитивно и да звъни вярно била, че напомняло на положението в Атлантида и Лемурия, един от най-развитите научни периоди на Земята. Рели­гията, държавата и науката били едно цяло, държавни­ците били и жреци, а жреците били учени. Ах, как копнее Духът отново да стигнете до същото триединство, което ще ви бъде от полза в тази нова епоха на мъдростта. Но вие сте имали благоразумието да ги разделите навреме­то, защото тогава енергията не отговаряла на мъдрост­та, нужна за тяхното ефективно съчетаване.

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1970 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 91 2 »
28.03.2009
1. Бонд (Бонд) [Материал]
И така, ученият скоро бил пуснат на свобода, защото математиката доказала истината, въпреки че свещениците отказвали да я признаят. Вие уважавате този човек, толкова много, че до ден-днешен зачитате научните му открития, а свещениците накрая трябвало да променят вярванията си в съгласие с доказателството на числата и наблюденията. Което не станало бързо, обаче.

Същото става и днес, за което ще говоря сега. Изглежда, че докато седите тук в тази модерна епоха, вашите учени са убедени, че всяка материя, която виждат във вселената - Земята, Слънчевата система, галактиката и всички останали галактики, докъдето ви стигат очите - са се получили от някакво разширяване. Учените са нарекли това събитие "големия взрив". Това е много нелогично научно предположение, макар че метафорично много прилича на станалото преди 300 години, понеже поражда усещане за единение с Бог, като Земята е централна точка на всичко останало, което виждате.

Истината е следната и докато ви разказвам тези неща, много учени ще направят гримаси, както навремето сторили жреците, които наричали себе си учени. Когато се оглеждате във вселената, господин Учен, какво друго събитие се е случило според вас навремето? Отговорът е: вашите наблюдения ще ви покажат, че няма друг атрибут, който да поддържа подобно предположение. Всъщност вие виждате точно обратното. Виждате как навсякъде около вас се случват хиляди най-различни чудни събития. Докъдето ви стигат очите, откривате най-различни нови събития. Всъщност, когато вашите най-точни телескопи достигат до области, оставали скрити досега, вие откривате неподозирано разнообразие!
Тогава какво точно ви навежда на заключението, че е имало само едно разширяващо градивно събитие? Кажете ми, когато насочвате вашите инструменти до най-отдалечените кътчета, които можете да видите, дали те ви казват, че всичко е на еднаква възраст? Така би трябвало да бъде, от момента на едничкото сътворение. Дори когато взимате предвид "парадокса на часовника", в далечината не би трябвало да откривате обекти, които са по-млади от вашата планета... само че става точно така.

Кажете ми, когато се огледате, дали всичко във вселената е равномерно разпръснато, като че ли пътува от един източник? Би трябвало да е така, в подкрепа на идеята за едничкото съзидателно събитие.

Но не е така, както вече знаете! Колкото по-точни са вашите инструменти, толкова по-очевидна става лъжата, стига да решите да я признаете. Виждате големи празноти и области, където материята (галактиките) са "скупчени". Няма равномерно разпределение и няма "дири", които да сочат общия източник на единното сътворение. Време е да помислите за създаването на нова теория, а после да видите как се отнася тя до действителните ви наблюдения с очите на учен новатор.

Истината е, че е имало много разширявания, разпределени в огромен отрязък от време. Истината е, че вашата планета се намира сред едно от многото насложени сътворения, някои от които предшестват вашето. Разумно е да потърсите какво ги поражда, за да не се учудите, когато се случи следващото. Съзидателният процес на материята се определя от чиста логика и физическа математика. Накрая ще се стигне до голям дебат, защото това ще разтърси основите на жреците, които поддържат теорията за единното творение. Как можете да ограничавате Бог по такъв начин? Спомнете си хората, които по рождение виждат само един цвят, ще ви кажат: "Във вселената съществува само един цвят и той (естествено) е цветът на Бог." Ограничени от онова, което си въобразявате, че виждате, вие налагате тази истина върху всичко, което виждате.

Някои учени твърдят, че могат да докажат наличието само на едно събитие, тъй като смятат, че могат да измерят (видят) остатъците от него из целия космос. Защо сте толкова сигурни, че не измервате остатъците само от вашето местно събитие? Ако вашата галактика беше затворена в буркан с олио и където и да сондирате, намирате олио, нима щяхте да заявите, че всички галактики във всички точки на космоса също са потопени в олио? Или щяхте да останете отворени за възможността някъде отвъд сетивата ви да има буркани с други субстанции? Ето каква е логиката на вашите заключения.

:

28.03.2009
2. Бонд (Бонд) [Материал]
Сега искаме да ви отправим предупреждение по отношение на един експеримент, който се провежда на вашата планета и е свързан със специалността на Крион. Казваме ви, че някои от вашите правителства провеждат експерименти с прокарване на енергия през земята. Позволете да обясня: представете си пълна с вода тръба с дължина 8 км. и диаметър 2-3 см. Да приемем, че вкарате определено количество вода в единия край на тръбата. В същия момент от другия й край ще избликне същото количество вода, тъй като тръбата вече е пълна и не поема повече. И така, по този начин вие не сте прокарали водата на разстояние 8 км. Вместо това просто сте изтласкали вече наличната вода на малко разстояние, така че същото количество вода се е изляло от другия край.

Хилядолетия наред вашата планета е била колектор на статична енергия. (Ние наричаме статична енергия тази, която е складирана и готова да стане активна.) Чрез триенето с вашата атмосфера и онова, което наричате слънчев вятър, материята на вашата планета се изпълва със статично електричество. Виждате резултатите от това, когато вашето време "обтрива" силно земята и изпуска електричество, водейки до образуването на гигантски искри, които вие наричате светкавици, над и под метеорологичното събитие. Според собствената ви електронна терминология тази земна система за съхраняване на статична енергия съответства на "кондензатор". Следователно в рамките на този урок можете да гледате на вашата планета като на грамаден електронен кондензатор, пълен със складирано електричество.

Един ваш учен само отпреди 100 години вече доказа истинността на тези привидни трансмисии на енергия през твърдта на планетата. Тогава той се възползвал от вече складираната в земята енергия (както в тръбата с вода). Когато "вкарал" енергия в една част на планетата, тя сякаш избликнала от портал на друго място. Получила се илюзия за пренасяне на енергия, макар че всъщност тя била само изместена. Един от математическите проблеми при подобна трансмисия на енергия е, че е трудно да се определи къде ще избликне енергията, когато я натиснете.

Днес вашата наука експериментира с този процес и е открила, че скаларните вълни представляват частично решение, помагайки да се определи къде точно ще се появи енергията. Скаларните експерименти представляват високотехнологичен напредък в цялостния процес на енергийна трансмисия.

Но трябва да ви предупредим: скаларните вълни са изключително опасни! Повече, отколкото си представяте. Обръщаме се специално към хората, които провеждат тези експеримент, с молба да не форсират процеса. Ориентирайте се към опити с по-малка сила. В противен случай скоро ще откриете връзката между онова, което правите, и тектонските маси, движението на земните пластове, на които се крепят континентите. Дори сега, докато слушате и четете този ченълинг, вашите експерименти причиняват известни размествания!

Следващата информация ще ви изуми и ще ви покаже взаимовръзката между миналото и бъдещето. Скъпи мои, световната карта на бъдещето, визуализирана от вашия съвременник на име Скалион, както и стряскащите видения от миналото, са пряк резултат на човешките експерименти със скаларни вълни... а не са резултат на някакъв апокалиптичен духовен сценарий. Резултатът от Мирва, смъртоносната скала, заплашваща да удари планетата ви (виж Крион, Книга II), щеше да причини пълно унищожение, а не просто колебание във водните нива. Нито едно живо същество нямаше да оцелее. Както вече канализирахме, МИРВА беше обезоръжена, но голяма част от виденията на хопи, Нострадамус и Скалион са пряк резултат от вашите научни опити, Всички те имат качествени, точни видения на Земята с различни от сегашните водни нива, с население съсредоточено в центъра на континентите, за да избегне заливането на крайбрежията.

Скъпи мои, тези видения са пряк резултат от масивно разместване на земната кора, което лесно може да се случи, ако се окаже определен натиск чрез голяма скаларна вълна. Моля ви, постарайте се да вникнете в резонансните фактори върху земната мантия, преди да продължите с експериментите.

:

28.03.2009
3. Бонд (Бонд) [Материал]
Всичките тези видения са потенциално бъдеще за Земята. Аз съм тук не само да балансирам вашите мрежи в съответствие с Новата епоха, но и за да обезвредя Мирва и да ви предупредя за скаларните експерименти. Моите виждания за вашето бъдеще показват нещо доста различно от другите, защото продължавам да ви повтарям, че благодарение на вашата работа планетата ще просъществува далеч в бъдещето с нечувани досега просветление и вибрации. Вашата работа ме покани да дойда тук. Вие сте тук тъкмо заради моето присъствие. Благодарение на вашето присъствие тази вечер аз мога да предам това предупреждение. В резултат на това предупреждение ще се намерят хора, които ще прозрат опасността и ще вземат мерки. Виждате ли как сами създавате нужната ви помощ? Моето видение за вас е мирно. Новината, която ви нося тази вечер по този въпрос, ще стигне до ушите на който трябва. Като седите тук тази вечер, вие променяте бъдещето на планетата!

Обичам ви сърдечно! Само чрез вашите действия тази новина би могла да стигне до вас. Отново правим пауза в тази научна дискусия, за да повторим, че "науката е Духът". И че любовта, която влагаме в сърцата ви в този момент, прилича на енергията на планетата. Няма да ви дадем повече, отколкото можете да поемете, но вие сте способни да поемете много повече! Онези от вас, които искат да приемат даровете на Духа, ще бъдат различни човешки същества, но е страшно да поискаш промяна, нали? Затова ви уважаваме толкова много. Сега се обръщам лично към теб, който слушаш и четеш тези думи.

Призоваваме те да влезеш смело в страха и да видиш как се разпръсва и превръща във висшата вибрация, която ще създадеш чрез това действие. Един от вас ще направи това тази вечер. Ще разберете, че сте тук по призвание. Всъщност всичко, което ви се е случило до този момент, се е фокусирало върху енергията, която ви се предава в момента.

Мисията на Крион е любов. Вгледайте се в информацията и осъзнайте въздействието, което може да има върху остатъка от живота ви. Предприемете нужните действия, за да го постигнете. Станете човек от Новата Епоха!
Сега искаме да поговорим за фигурите в тревата. От доста време очакваме да проведем този разговор, тъй като няма ченълинги на Крион по него. Причината за изчакването е двустранна. Първата е, че се нуждаехме от енергията на това място и тук присъстващите, за да поощрим информацията. Втората е, че искахме да присъстват хора, посветили живота си на изследването на тези кръгове, а те са тук тази вечер. На тях им казваме: "Знаем кои сте! Зачитали сме ви в миналото с потвърждения и сега искаме да продължим познанието по целенасочен начин.”

Това, което вие наричате "кръгове в житните блокове", ние наричаме фигури в полята. Тези фигури се изписват от Духа индиректно, защото се чертаят от онези, които скоро ще срещнете. Всичко се дължи на израстването ви до нова част от галактиката. Фигурите представляват многостранен код. Те се изписват едновременно, бързо, обикновено на зазоряване. Истинската фигура се познава по това, че методът на "щамповане" не превива тревата; прекършва я. Авторите на тези фигури ги наричат "енергийни печати". За целта не е необходим някакъв космически кораб или превозно средство, а може да се направи (и се прави) от голямо разстояние. Целият смисъл е да ви се позволи да получите информация, която ще ви бъде необходима за бъдещото общуване.

Представете си за момент следното. Да кажем, че някои от вашите учени решат да направят експеримент. Те изстрелват предавател в космоса, използвайки най-модерно електронно оборудване, и започват да изпращат снимките обратно на Земята, за да ги разгледате. Експериментът цели да се види дали можете да измислите как да приемете изпратените снимки. Ако вие, с цялата ви мъдрост, решите, че ви трябват само електронни часовници, за да приемете техните сигнали, определено ще останете разочаровани. Няма да получите никакви снимки. Виждате, че макар да използвате електронно устройство, за да получите снимките, то не е подходящо за целта. Би било далеч по-добре, ако учените ви подскажат нещо, така че да синхронизирате метода на приемане с метода на изпращане. Тогава щяхте да имате далеч по-голям шанс да получите предадената информация.

:

28.03.2009
4. Бонд (Бонд) [Материал]
И така, скъпи мои, новите създания, с които някой ден ще се срещнете, ви изпращат послания в сферата на математиката, за да разберете универсалния код на геометрията и да подредите загадката, така че да се подготвите за общуването. Защо геометрията? Геометрията е универсалната математика на вселената. Математиката на геометричните фигури е универсална за всякакви изчисления и е абсолютна. Затова е предпочитаният метод за общуване.

Сега някои хора пак ще направят физиономия, когато кажем, че фигурите в тревата са все едно да получавате писма от роднини! Някои от вас ще разберат какво имам предвид, като казвам, "Първо идват писмата; после пристигат роднините." Хората с големи семейства ме разбират добре. Онези, които омаловажават фигурите в тревата, ще се учудят, когато пристигнат "роднините".

Така че фигурите са послания от символи и математика, изпращани ви лично от вашите роднини. Също както изпратихте космически кораб със снимки и символи и го изстреляхте извън вашата слънчева система, за да ги видят и разберат всички други форми на живот. Същото са и фигурите в полята.

Фигурите в полята будят три вида реакции. Първата реакция е на хората, които твърдо вярват, че кръговете са дело само на човешка ръка. Те им хвърлят едно око и продължават невъзмутимо по пътя си. Втората реакция е опасна. Защото тя принадлежи на разгневените. Те възприемат фигурите като номер, мошеничество, дело на човешка ръка. Затова се заемат да създадат свои собствени фигури в тревата, които да опровергаят произхода на оригиналните кръгове. Те подражават и копират успешно оригиналните, а после казват на останалите: "Виждате ли, нашите са съвсем същите. Следователно оригиналните са фалшиви."
Логиката тук е абсурдна. Те казват: "Щом ние можем да прекопираме тези фигури, оригиналните също трябва да са дело на човешка ръка." Къде е логиката в твърдението, че щом можете да прекопирате нещо, значи оригиналът не е оригинал? Макар да няма смисъл, хората се вкопчват с две ръце и се съгласяват, че сигурно е така. Тогава кой погажда номера?

Уловката на логиката не е нещо ново. През цялата човешка история е имало хора, които са се опитвали да отрекат съществуването на Бог, копирайки чудесата Му. Казвали са: "Ние сме способни да симулираме тези привидни чудеса чрез илюзия; следователно оригиналите също са илюзия, а Бог не съществува." Потърсете примери в текста на книга "Изход".

Третата група са онези, които разбират, че наблюдават началото на нова парадигма. Това са седящите тук тази вечер, които уважаваме, защото те ще променят положението за цялата планета. На тях им даваме следната информация: скъпи мои, всичко дадено тук цели да ви информира за процесите на вселената и нещата, които предстоят на планетата ви. Един важен код, който понастоящем ви се подава под формата на фигури, представлява значимо послание за вашата планетна математика. Пак ви го казваме, макар да предизвикваме приемеха на утвърдените земни учени.

Цялата ваша наука и математика са заобиколени от вашата така наречена десетична система. Това е удобно и лесно за вас, понеже ви позволява да смятате бързо. Но галактическата математика и математиката на Духа са в дванайсетична система. Важно е да знаете и разбирате тази информация, за да общувате правилно с онези, които идват.

:

28.03.2009
5. Бонд (Бонд) [Материал]
Следват няколко интересни примера за знаците на 12-тичната система, които Духът ви дава от хилядолетия, но вие предпочитате да ги пренебрегвате. Докато ги изброяваме, сигурно ще придобиете представа за значението на числото 12.

1. Първият и най-важен ориентир е науката астрология. О! Учените затварят книгата! Те казват: "Знаехме си! Крион ще приказва за окултното все едно е наука. Магията и мистиката нямат място в чистата наука."
Пак казваме, причината да се занимаваме тук с астрологията е, че тя е наука! Не е магия. Представлява измерването на магнетизма в момента на човешкото влизане на нивото на Земята, за да се определят атрибутите на отпечатъка на клетъчно ниво. Когато най-накрая разберете как магнетизмът се отпечатва в клетките, ще проумеете защо магнетизмът на Слънчевата система е свързан с живота ви!
Призоваваме ви да се вгледате в 12-тичната система на астрологията. Колко на брой са зодиакалните знаци? Колко на брой са домовете? Защо имате 24-часови периоди? Защо нещата са подредени по този начин? Ако това представлява магнетизма на планетата, Луната и звездите, какво е значението на 12-тичната система? Причината е, че астрологията е тясно свързана със Земята. Това я превръща в геонаука (наука за Земята), а всяка геонаука се основава на дванайсетичната система.

2. Сега ви насочваме към друг важен факт, който е в пълна хармония с астрологията. Говорим за геометрията. И така, скъпи мои, вече ви казахме, че геометрията е математиката на вселената. Тя е свързана с фигурите и енергиите около формите. Не можем да ви дадем по-значимо послание от това да потърсите метафоричната символика около решенията на простите геометрични математически задачи. Те ви разказват за вашия произход, за мъжа и жената и вашата връзка с Бог! Всичко това от геометричните фигури, вписани в кръг. Всеки ъгъл съдържа за вас новина, която е духовна. В своята красота и простота, скъпи мои, това е 12-тична система. Онези от вас, които са математици и боравят с геометрията, ще разберат красотата на повтарящите се шестици, тройки и деветки. Вече сме ви разказвали за някои от фигурите на Новата Епоха. Показвали сме ви как изглежда Крион и сме ви подсказвали за смисъла и красотата на вашата собствена Меркаба. Във всички тях се крият послания, определяни от формите и цветовете. Геометрията действително е езикът на Вселената! Казвали сме ви да търсите шестолъчната триизмерна звезда. Тази звезда е построена в сфера, а сферичната геометрия е геометрията на Вселената. Освен това представлява всички измерения. Изпълнена е с красота, която многократно надвишава простата й форма... и е базирана на 12-тичната система.

3. Нима според вас е случайно, че еврейският календар с 12 месеца е оцелял толкова дълго? Защо 12 месеца?, може да попитате вие. Отново заради геонауката. Трябва да са 12, понеже кореспондират със Земята и системата на въртене около Слънцето. Това била единствената разумна система, затова се съхранила във времето. Същото важи за компаса, който е с 360 градуса и също е геонаука. Трябвало е да е така, понеже съответства на сферичната геометрия. Нищо чудно, че всичко, свързано с геонауката, се гради на 12-тична система, тъй като геонауката символизира кръга (както в геометрията). Какво по-убедително доказателство, че всичко свързано със Земята, функционира в 12-тици!

4. Сега моят партньор иска да вметне нещо смешно. Всички, които се мъчат да приведат вашето общество към метричната система, с ужас ще установят, че един фут съдържа 12 инча, а 36 инча са един ярд. Нима е грешка, че вашето общество първоначално е сформирало 12-тична мерна система? Защо 12? Защо 36? Защо З фута? Наистина! Нима според вас това не е знак?

:

1-5 6-9
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   52.14.8.34          Вторник          23.04.2024, 12:57