Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



07:35
20.04.2024
Събота
3.149.243.32


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Крион

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Крион

От писателя...

Преди няколко месеца получих писмо от човек на име Джеймс Уот. Господин Уот ми задаваше внимателно ня­колко въпроса, които ме убедиха, че макар да беше впечат­лен от някои нумерологични изчисления в книгата на Крион, явно не вярваше в метафизиката. Всъщност полу­чил книгата от майка си. Той се заинтересувал от посла­нията на Крион, тъй като твърденията в Книга първа пасвали с математическата логика, която той бил открил и се опитвал да докаже в математическата общност. Джеймс пишеше: "Как е възможно подобни прецизни твърдения да са направени от човешки източник, ако няма предишен логически модел, върху който да се градят? Ченълингите просто не предполагат човешки източник. Това е трудна, ако не невъзможно концепция за един реалист!"

Отговорих на въпросите му, доколкото можах (без да разбирам нищо от математика), и двамата започнах­ме да си кореспондираме. Всяка писмо ставаше все по-забавно, тъй като Джеймс се задълбочаваше в основ­ните въпроси за вселената посредством геометрията и математиката. Във всеки мой отговор той намираше нещо интересно, същото се отнасяше и за мен. Усещах, че дружбата ни прераства в класическата "странна двой­ка". Той намираше моята логика за освежаваща в една област, където тя по принцип не се използва, а аз намирах идеите му за удивително метафизични (макар да не му го казвах, понеже бях сигурен, че ще го обидя).

Джеймс ще ви каже, че не е математик с класическо образование. (Слава Богу!) Иначе едва ли щеше да е толкова отворен към духовните аспекти на нещата. Той определя себе си като математик аматьор. Държа да информирам читателите, че това поставя господин Уот в редиците на други аматьори като Франсоа Виет (бащата на криптологията и използването на точката на десетичната дроб), Джон Непер (изнамерил логаритмите), Айзък Азимов, Евклид, Архимед и Аполоний Пергски... уф! А как си изкарва прехраната? Той е художник-илюстратор, специализирал в архитектурата. Това обяснява любовта му към геометрията.

Веднага ми стана ясно, че имам работа с голям мате­матик, надарен с целенасоченост и духовно търсене. Това търсене не беше насочено към Ню Ейдж, както мнозина си мислят, а подчертано духовно и метафизично (по мое определение). Джеймс използва интелекта и интелигентността си в една много логична наука (математиката и геометрията), за да свърже духовните истини на живота. Безкрайно го уважавам за това. Каква мисия!

Уот описва себе си като човек от типа "само фактите, моля". Чувства се по-уютно в математиката и логиката, отколкото в темата за ченълинга. Според него обектът на изучаването е "верен", "неверен" или "неоп­ределен". Предполагам, че затова го харесвам толкова много - аз споделям същото мнение!

След ченълинга на Крион за математиката и науката, който току-що прочетохте, аз се свързах с Джеймс и му предадох посланията на Крион за нашата математи­ческа система, като го помолих да напише каквото иска в опровержение... или потвърждение. Освен това проявявах интерес към концепциите на Джеймс за нашата математическа система, които оставаха незабелязани от традиционната математическа общност... а те имат духовни корелации!

Тъй като в хода на нашата кореспонденция ние никога не сме се опитвали да се убеждаваме взаимно в правилността на доктрините си и тъй като взаимно уважаваме търсенията си... стигнахме до решения. Така че имам честта да ви представя материала на господин Уот като ортодоксален математик, който отговаря на посланията на Крион, Двамата работихме заедно няколко месеца, като междувременно Джеймс се убеждаваше все повече в реалното съществуване на Крион: от математическите намеци, които му даваше! (Не пропускайте коментара на Крион за материала на Джеймс на стр. 391 или последното писмо на Джеймс до мен на стр. 393).

Вече ви предупредих, че се задават глави с матема­тика, до които най-накрая стигнахме. Призовавам дори най-върлите противници на числата да прегледат думите на Джеймс и да прескочат изчисленията, ако искат. Възможно е да гледате нещо (дори да не го разбирате), което да бъде от огромно значение в бъдеще за науката. Тогава ще разберете смисъла на моето познанство с Джеймс и неговия материал в книгата.

Онези от вас, които се интересуват от неговото мнение за 9944, могат да прегледат и Приложение Б, където той предлага кратка дискусия и някои допълнителни интересни коментари. Ако някой от вас иска допълнителни числени и геометрични подробности за работата на Джеймс, можете да пишете на посочения адрес, а аз ще предам писмата ви на господин Уот. Само напишете на плика "На вниманието на Джеймс Уот".

Най-забавно ми стана, когато Джеймс завърши тази статия. В последния възможен момент преди книгата да отиде в печатницата, той реши, че е открил едно от най-убедителните доказателства за дванайсетичната система, като всичко се върти около простите числа (прочетете оградения параграф на стр. 326). Двамата с Джеймс бла­годарим на Крион за всички ''намеци".

Лий Каръл

Цялата ваша наука и математика са заобиколени от вашата така наречена десетична система. Това е удобно и лесно за вас, понеже ви позволява да смятате бързо. Но галактическата математика и математиката на Духа са в дванайсетична система. Важно е да знаете и да разбирате тази информация, за да общувате правилно с онези, които идват.

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1378 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.149.243.32          Събота          20.04.2024, 07:35