Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



15:29
25.04.2024
Четвъртък
18.191.135.224


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 3: Алхимия на човешкия дух » Жан Тоубър

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Жан Тоубър

Една ранна сутрин теле­фонът разтърсил живота на Жан. "Обажда се Бени Гудмън", казал гласът. "Пре­поръчаха ви горещо и искам да ви наема, но никога не съм ви чувал да пеете. Бихте ли ми изтананикали нещо?"

Така става в приказките - поне в приказките за млади джаз певици! Но това обажда­не било само едно от многото, които вече обещавали удиви­телна кариера на Жан. Още като тийнейджърка тя замес­тила вокалистката Ан Ричардс в оркестъра на Стан Кентън и участвала в телевизионните предавания на Стан от балната зала "Рандеву" на остров Балбоа. После тръгнала на двугодишно турне с различни формации... след което й се обадил Фред Астер, за да участва в новата му рекламна кампания!

Когато се уморила да пътува, Жан се установила в Дел Map, Калифорния, и започнала свое 90-минутно шоу по местен телевизионен канал, което водила ежедневно повече от две години. После се свързала с агента на Бени Гудман и животът й отново се променил.  Когато Бени й се обадил лично, тя приела поканата за съвместна рабо­та и отново поела на път. Този път с Краля на суинга.

Човек би помислил, че за певица, избрана през 1980 г. да представи САЩ на френския международен музи­кален фестивал в Кан, Жан не би имала време за нищо друго освен музика. На практика тя се изявява и като изключителен дизайнер със свои картини, облекла и бижута, които се продават в галерии и бутици в няколко щата.

През целия си съзнателен живот Жан се е занима­вала активно с метафизика и дори е предусетила рабо­тата с Крион още преди Лий. Благодарение на нейните усилия Лий попада на точното място в точното време, а резултатът е работата с Крион!

Жан има записани много касети и компактдискове: The Crystal Singer (1995) е 17-минутна канализирана ме­дитация. Касетата вдъхва душевен покой и изцеление (получаваме писма)! През 1997 излезе и Guided Meditations. Тази касета съдържа две страхотни половин­часови направлявани медитации с канализиран акомпа­нимент на келтска арфа. През 1998 тя записа Sound & Color Meditation, компактдиск с упражнението, с което започва всеки семинар на Крион. През 2001 пусна и прекрасна музика в нейно изпълнение, Teknicolor Tapestry. Жан продължава да използва гласа си и други­те си таланти, за да промени планетата.

През 1999 заедно с Лий написаха станалата бестсе­лър книга The Indigo Children, а през 2001 и An Indigo Celebration.

Категория: Книга 3: Алхимия на човешкия дух | Разгледан: 1022 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/1
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   18.191.135.224          Четвъртък          25.04.2024, 15:29