Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal





Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)



00:28
17.04.2024
Сряда
3.133.12.172


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Атаката срещу Крион!

Послания от Крион [8] Книга 1: Финалната епоха [49] Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25] Книга 5: Пътуване към дома [13] Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Атаката срещу Крион!

През месец февруари, 1996 г. организация със седа­лище в Тъксън, щата Аризона, поде масивна атака срещу работата на Крион. Жената, която ръководеше групата, заяви, че Крион е "голямото космическо зло на столети­ето". Тя изпрати брошури до хиляди светлинни работ­ници и книжарници, съобщавайки, че неутралният имплант е трик на Крион (въпреки че много астрологически, духовни и религиозни книги са дискутирали темата за неутралният имплант и Моста на мечовете в хода на вековете). Освен това много от близките до Крион по­лучиха лични писма и телефонни обаждания в домовете си, а в "Америка онлайн" се поде виртуална атака срещу форума на Крион.

Тази негативна кампания разтревожи и изплаши мнозина. Страхът има това свойство, а посланието на тази жена се основаваше на страха. Получих десетки писма с въпроси и няколко абонати на тримесечното списание Крион в Аризона се отказаха от абонамента си. Няма спор, историята разбуни духовете!

Породи се национална метафизична кампания и много ню ейдж списания публикуваха статии, подвеж­дайки се по тактиката на тази жена и пренебрегвайки фактическата информация. Някои статии дори даваха примери как писанията й, взети само от първата книга на Крион (без да взима предвид информацията от дру­гите шест), са били перифразирани и цитирани в услуга на чужди цели. Цитираха се фрази извън контекста, подредени в едно изречение, в подкрепа на обвинения­та й.

Аз самият се натъжих от атаката, но се обезсърчих повече когато видях как позитивни, ентусиазирани свет­линни работници се влияят от подобни събития и се огорчих, че подобно явление може да се случи в духов­ната общност.

В крайна сметка отидох в Тъксън, за да проуча отблизо мотивацията на тази жена. Научих, че тя не за първи път очерня името на известен работник на свет­лината. Всъщност в средата на 80-те години тя атакува по същия начин една много възрастна пророчица в Ню Йорк, като очерни името й и я компрометира, отмъквайки й много последователи (и клиенти). За съжаление се оказва, че всичко това е борба за власт и пари, концепции на старата енергия, които сега можем лесно да превъз­могнем с любов.

Въпреки че тактиката й беше разобличена, атаката продължава на други места по света, например в Европа и Азия, където може да сплашва по-млади светлинни работници.

Към онези, които са се терзали от вътрешни въпро­си в резултат на тези атаки, поздравявам ви затова, че използвате вашите инструменти за преценка. Към онези, които написаха писма, изразяващи подкрепа и насърче­ние, благодаря за любовта и молитвите.

Като читател на Крион, сигурно знаете края на историята.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 1149 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   3.133.12.172          Сряда          17.04.2024, 00:28