Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPal

Начало  Регистрация  Вход


Хороскопи
Любовен en
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любов
Тя и Той


Книги
The Arcturians
Нумерология en
Приказки
Супер Игри
Вампиризъм
Музика | Филми
Таро | Свежо
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)22:16
21.03.2018
Сряда
54.198.169.202


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
 Дар » Крион » Книга 6: Партньорство с Бог » Атаката срещу Крион!

Послания от Крион [8]Книга 1: Финалната епоха [49]Книга 2: Не мисли като човек [43]
Книга 4: Притчите на Крион [25]Книга 5: Пътуване към дома [13]Книга 6: Партньорство с Бог [137]
Книга 3: Алхимия на човешкия дух [65]

Атаката срещу Крион!

През месец февруари, 1996 г. организация със седа­лище в Тъксън, щата Аризона, поде масивна атака срещу работата на Крион. Жената, която ръководеше групата, заяви, че Крион е "голямото космическо зло на столети­ето". Тя изпрати брошури до хиляди светлинни работ­ници и книжарници, съобщавайки, че неутралният имплант е трик на Крион (въпреки че много астрологически, духовни и религиозни книги са дискутирали темата за неутралният имплант и Моста на мечовете в хода на вековете). Освен това много от близките до Крион по­лучиха лични писма и телефонни обаждания в домовете си, а в "Америка онлайн" се поде виртуална атака срещу форума на Крион.

Тази негативна кампания разтревожи и изплаши мнозина. Страхът има това свойство, а посланието на тази жена се основаваше на страха. Получих десетки писма с въпроси и няколко абонати на тримесечното списание Крион в Аризона се отказаха от абонамента си. Няма спор, историята разбуни духовете!

Породи се национална метафизична кампания и много ню ейдж списания публикуваха статии, подвеж­дайки се по тактиката на тази жена и пренебрегвайки фактическата информация. Някои статии дори даваха примери как писанията й, взети само от първата книга на Крион (без да взима предвид информацията от дру­гите шест), са били перифразирани и цитирани в услуга на чужди цели. Цитираха се фрази извън контекста, подредени в едно изречение, в подкрепа на обвинения­та й.

Аз самият се натъжих от атаката, но се обезсърчих повече когато видях как позитивни, ентусиазирани свет­линни работници се влияят от подобни събития и се огорчих, че подобно явление може да се случи в духов­ната общност.

В крайна сметка отидох в Тъксън, за да проуча отблизо мотивацията на тази жена. Научих, че тя не за първи път очерня името на известен работник на свет­лината. Всъщност в средата на 80-те години тя атакува по същия начин една много възрастна пророчица в Ню Йорк, като очерни името й и я компрометира, отмъквайки й много последователи (и клиенти). За съжаление се оказва, че всичко това е борба за власт и пари, концепции на старата енергия, които сега можем лесно да превъз­могнем с любов.

Въпреки че тактиката й беше разобличена, атаката продължава на други места по света, например в Европа и Азия, където може да сплашва по-млади светлинни работници.

Към онези, които са се терзали от вътрешни въпро­си в резултат на тези атаки, поздравявам ви затова, че използвате вашите инструменти за преценка. Към онези, които написаха писма, изразяващи подкрепа и насърче­ние, благодаря за любовта и молитвите.

Като читател на Крион, сигурно знаете края на историята.

Лий Каръл

Категория: Книга 6: Партньорство с Бог | Разгледан: 859 | Добавил: Бонд | Рейтинг: 5.0/3
Коментари: 0
Коментари могат да добавят само регистрирани потребители.
[ Регистрация | Вход ]
   54.198.169.202          Сряда          21.03.2018, 22:16